• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

Een tabletbatterij vervangen bij slijtage nabij Nijmegen

Home » Tabletbatterij vervangen Nijmegen

Kies ervoor om bij GSM Reparatie Direct jouw tabletbatterij te vervangen in de buurt van Nijmegen, Zwolle of Groesbeek. Laadt jouw tablet niet meer goed op en kun je er niet meer de hele dag mee doen zonder op te laden. Dan is jouw batterij aan vervanging toe. Jouw tablet de hele tijd aan de lader moeten houden voor gebruik is niet alleen onhandig, maar ook nog eens slecht voor de accu. Wacht niet langer en laat jouw tabletbatterij spoedig vervangen.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig nabij Nijmegen?

Maak nu een afspraak!

Een tabletbatterij laat je het best na veel gebruik vervangen

De tabletbatterij verslijt met de jaren en moet vaak na een lange tijd vervangen worden. Slijtage vindt plaats door blootstelling aan te hoge en te lage temperaturen. Hier kun je natuurlijk niet zoveel aan doen. Bij veel gebruik zien we vaak dat accu slijt en er krassen of barsten op het scherm komen. We beschikken over veel onderdelen en repareren schermen voor verschillende merken en toestellen. Waaronder:

100% Reparatie

Benader ons voor advies of kom direct langs

Om jouw batterij langer mee te laten gaan, is het noodzakelijk een originele oplader te gebruiken. Vermijd hitte en kou en gebruik jouw tablet niet tijdens het opladen. Naast het vervangen van jouw tabletbatterij en -scherm repareren we nog veel meer. In ons Samsung-reparatieoverzicht staat per type Samsung wat we allemaal repareren. Geïnteresseerd in advies of wil je langskomen in een van onze winkels? Regel direct een afspraak via onze webshop of bel naar 0850028127. Wij geven ook offertes.

Kom gerust langs voor een reparatie of maak een afspraak