Apple reparatie

Apple iPad
Apple iPhone

IPhone-reparatie in Nijmegen en omstreken

Voor een iPhone-reparatie in de omgeving van Nijmegen, Zwolle en Groesbeek, ben je bij GSM Reparatie Direct aan het juiste adres. Hier vind je alle toestellen die door Apple zijn gemaakt. Als je op jouw iPhone klikt, zal je een lijst zien met de verschillende reparaties die wij voor je kunnen uitvoeren. Door onze bijna 15 jaar ervaring kunnen wij snel, secuur en vooral goedkoop de iPhone-reparatie uitvoeren. Binnen 30 minuten is jouw telefoon weer gerepareerd.

Waaruit bestaat een iPhone-reparatie?

Naast een kapot iPhone-scherm, zien we ook regelmatig dat de cameralens of de batterij stuk gaat. Dit is erg vervelend en we helpen je daarom graag met de iPhone-reparatie. We repareren de voor- en achtercamera, achterkant, luidspreker en het scherm. Ook vervangen we de batterij en repareren we waterschade. Ondanks dat de batterij van een Apple smartphone of tablet vaak langer meegaat, laadt hij soms niet meer 100% op. Temperatuurverschillen zijn hiervoor de grootste boosdoener. We vervangen ook de batterij van jouw iPad. Voor Samsung telefoons beschikken we eveneens over Samsung reparatie reparatieoverzicht.

Benader ons voor advies of kom langs

Als je vooraf via onze webshop een afspraak maakt, bent je gegarandeerd direct aan de beurt. Ook kunnen wij er dan van tevoren voor zorgen dat wij het onderdeel op voorraad hebben. Natuurlijk kunt je jouw iPhone ook via de post naar ons toesturen. Dan voeren wij jouw smartphoneschermreparatie snel en secuur uit. Als je nog meer vragen heeft, over onze service, onze producten of als je advies wilt over de iPhone-reparatie, kun je ons altijd bellen. Voor zowel ons filiaal in Zwolle als in Nijmegen bel je naar 0850028127. Vraag voor je verzekering een offerte bij ons aan.