Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9 SE

Merk: Xiaomi Mi

Wij staan voor u klaar om uw Xiaomi Mi 9 SE te repareren! U kunt uw Xiaomi Mi 9 SE naar ons opsturen, of langskomen in onze filialen in Nijmegen en Zwolle, waar wij met een ervaren team klaar staan om uw Samsung te repareren! De meeste reparaties kunnen wij direct voor u uitvoeren, zo heeft u binnen 30 minuten uw telefoon gerepareerd terug! Wilt u er zeker van zijn dat u direct aan de beurt bent? Plan dan hier uw afspraak in! Kijk onderaan de pagina voor meer informatie.

Staat er geen oplossing voor uw probleem, weet u niet zeker wat er met uw toestel aan de hand is, of heeft u andere vragen? Dan kan u ons altijd bellen 085-0028127!


Reparatie Tarief
Glas/Touchscreen + LCD display € 274,-
Achterkant € 24,-
Maak direct een afspraak

Is uw toestel nat geworden? Het beste wat u dan kan doen is uw toestel direct uitzetten en bij ons langs brengen. Hoe eerder wij onze waterschade behandeling kunnen uitvoeren, hoe groter de kans dat uw toestel weer gaat werken! Wij gaan dan onze uitgebreide waterschadebehandeling uitvoeren waardoor u de grootste kans heeft dat het toestel gewoon weer werkt. Als het toestel dan nog problemen heeft gaan wij kijken of er onderdelen zijn die vervangen moeten worden om uw toestel weer te laten werken, voordat wij verdere stappen ondernemen zullen wij altijd contact met u opnemen en met u overleggen wat uw opties zijn. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

 

Voor sommige toestellen bieden wij verschillende kwaliteiten aan voor verschillende prijzen. Een goedkoper scherm heeft verschillende voor- en nadelen. De schermen zijn wel allemaal even sterk, dus het is niet zo dat de C-kwaliteit sneller breekt. Ook werkt het touchscreen bij elk scherm naar behoren. Als dit niet het geval is, mag u altijd terug komen. Klik hier om de garantievoorwaarden te bekijken.

A-kwaliteit/Originele schermen: Dit is de beste kwaliteit schermen die op de markt zijn. Dit is één op één hetzelfde als de originele schermen, maar niet gekocht bij Apple. Dit komt omdat Apple zelf geen onderdelen verkoopt aan derde partijen. Wij hebben echter ook goedkopere opties. Op dit scherm krijgt u van ons 24 maanden garantie!

B-kwaliteit/refurbished schermen: Dit zijn schermen die zijn samengesteld uit een tweedehands LCD-display en een nieuw touchscreen. Deze zijn daardoor een stuk goedkoper dan originele schermen, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. Op dit scherm krijgt u van ons 12 maanden garantie!

C-kwaliteit/imitatie schermen:  Dit zijn imitatieschermen. Ze zijn gemaakt om goedkopere reparaties mogelijk te maken. Dat gezegd hebbende zoeken wij altijd de beste kwaliteit voor deze prijscategorie. Het kan zijn dat u verschil ziet in het display, maar het verschil is altijd gering. Op deze schermen bieden wij 6 maanden garantie!