• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

IPhone-schermreparatie in regio Zwolle

Home » iPhone-schermreparatie Zwolle

Zoek je een iPhone-schermreparatie nabij Zwolle, Groesbeek of Nijmegen? GSM Reparatie Direct help je hier graag bij. Een iPhone ziet er prachtig uit door zijn mooie grote scherm. Het is erg storend als er dan een enorme barst doorheen zit. Omdat we onze smartphone vaak gebruiken, vallen ze regelmatig uit onze handen. De achterkant is meestal goed beschermt, maar het scherm overleeft de val vaak niet. Daarom komen er veel mensen langs voor een iPhone-schermreparatie.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig in de regio Zwolle?

Maak nu een afspraak!

Wacht niet te lang met een iPhone-schermreparatie

Wij vervangen het scherm van jouw iPhone vakkundig, zodat jouw beeld er weer stralend uitziet. In nog geen half uur is uw telefoon weer gerepareerd. Dit doen we ook voor het scherm van jouw iPad. Met een nieuw scherm ziet jouw smartphone er weer als nieuw uit. Het is van groot belang om een iPhone-schermreparatie van jouw iPhone-scherm op tijd uit te voeren, anders kan er water in komen. Bij een smartphone repareren we onder andere ook de achterkant, cameralens, laadconnector, microfoon, wifi-antenne en de batterij. Ook repareren we waterschade. In ons Apple-reparatieoverzicht kun je zien hoe we precies jouw iPhone of iPad repareren en voor welke prijs.

100% Reparatie

Kom gerust eens bij ons langs

Net als een barst in jouw scherm, is het soms onoverkoombaar dat ook de batterij van jouw iPad of iPhone slijt. Wij zijn de specialist in het vervangen van jouw iPhone-batterij. We streven naar goede service voor een scherpe prijs. Voor een iPhone-schermreparatie of vervanging van een batterij is het voordelig om langs te komen in een van onze vestigingen. Plan een afspraak in via de webshop of bel naar 0850028127. Wij geven ook offertes.

Kom langs voor een reparatie of maak een afspraak