• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

IPhone-scherm vervangen rondom Nijmegen

Home » iPhone-scherm vervangen Nijmegen

Een iPhone-scherm vervangen in de omgeving van Nijmegen, Zwolle en Groesbeek is voordelig bij ons. Wij vinden het namelijk belangrijk om jouw iPhone-scherm voor een goede prijs-kwaliteitverhouding te vervangen, omdat we streven naar een hoog tevredenheidsgehalte onder onze klanten.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig rondom Nijmegen

Maak nu een afspraak!

Vakkundig jouw iPhone-scherm laten vervangen

Een beeldscherm vol krassen en barsten is erg storend. Bij hevige barsten kan er ook gemakkelijk vocht in komen, waardoor jouw smartphone stuk gaat. Laat jouw iPhone-scherm daarom op tijd vervangen, voordat het niet meer gemaakt kan worden. Wij verhelpen waterschade en repareren iPhone-schermen met nieuwe originele-, refurbished- en imitatieschermen. In ons Apple-reparatieoverzicht staat hoeveel dit specifiek voor jouw type iPhone gaat kosten. Als tevredenheidsgarantie garanderen wij dat je nergens in de omgeving van Nijmegen een lagere prijs vindt voor dezelfde kwaliteit.

100% Reparatie

We repareren jouw batterij secuur

Valt jouw iPhone ook steeds uit of laadt het niet meer goed op? Dan is de accu versleten. Wij vervangen de batterij van jouw iPhone snel en secuur. In minder dan een half uur. Dit ongemak komt soms voor na jarenlang gebruik. De slijtage van de accu komt door blootstelling aan te hoge en te lage temperaturen. We vervangen ook vakkundig de batterij van jouw iPad.

Kom langs voor een afspraak

De GSM Reparatie Direct repareert naast de batterij ook jouw smartphonescherm, de achterkant, cameralens, oorspeaker, luidspreker, laadconnector en Wi-Fi antenne. Met ons ervaren team aan specialisten kunnen we je uitstekend helpen. Is jouw iPhone-scherm kapot en moet hij vervangen worden? Maak dan een afspraak of vraag eenvoudig een offerte aan. We zijn ook bereikbaar op 0850028127.

Kom gerust langs voor een reparatie of maak een afspraak