• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

IPhone-batterij vervangen nabij Nijmegen

Home » iPhone-batterij vervangen Nijmegen

Een iPhone-batterij laten vervangen in regio Nijmegen, Groesbeek en Zwolle doen we bij GSM Reparatie Direct behendig en secuur. iPhones gaan door de goede kwaliteit en software updates lang mee, maar de batterij verslijt helaas met de jaren. Dan laadt jouw telefoon niet meer goed op en kan hij snel uitvallen. Dit is erg storend als je jouw smartphone de hele dag wilt gebruiken. Laat daarom jouw iPhone-batterij vervangen bij ons voor een scherpe prijs.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig nabij Nijmegen?

Maak nu een afspraak!

Wij vervangen de iPhone-batterij deskundig

De Iphone-batterij gaat over het algemeen langer mee, maar moet na lang gebruik ook weleens vervangen worden. Een accu verslijt door de blootstelling aan een te hoge of te lage temperatuur. Het beste is om jouw iPhone tussen de 20 en 30 graden te houden. Hoe je jouw smartphone oplaadt heeft ook invloed op de accu. Het is beter om de originele oplader te kopen en jouw telefoon niet te gebruiken tijdens het opladen. Mocht de batterij van jouw iPad of iPhone toch verslijten, dan helpen wij je graag. Bij ons Apple-reparatieoverzicht vind je de prijs per type iPhone. Het komt ook vaak voor dat het scherm van een iPhone vervangen moet worden. Onze professionele werknemers repareren het scherm van jouw iPad of smartphone kundig. We zijn ook gespecialiseerd in het repareren van waterschade.

100% Reparatie

Regel eenvoudig een afspraak voor een nieuwe accu

Heb je een kapot iPhone-scherm of batterij? Is jouw tablet of smartphone aan een reparatie toe? Dan maken we alles graag weer snel voor je in orde. We vervangen jouw iPhone-batterij binnen no time. Benader ons via het contactformulier of maak eenvoudig een afspraak via onze webshop. Wij geven je graag een offerte mee, indien het nodig is. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 0850028127.

Kom gerust langs voor een reparatie of maak een afspraak