• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

IPad-schermreparatie nabij Nijmegen

Home » iPad-schermreparatie Nijmegen

Een iPad-schermreparatie is zo gebeurd bij GSM Reparatie Direct in Zwolle, Nijmegen en Groesbeek. We repareren jouw scherm vakkundig en snel met ons bekwame team aan specialisten. Een iPad wordt vaak door het hele gezin gebruikt voor vanalles. In tegenstelling tot een laptop kunt je het net als een smartphone overal mee naartoe nemen. Daardoor is de kans groter dat er in jouw iPad-scherm krassen of barsten komen en je een iPad-schermreparatie nodig heeft.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig nabij Nijmegen?

Maak nu een afspraak!

Een iPad-schermreparatie voeren we naar wens uit

Een kapot beeldscherm is niet alleen storend, het kan ook fataal zijn in combinatie met vocht. Wacht daarom niet te lang en laat jouw iPad-schermreparatie op tijd bij ons uitvoeren. Voor een gebroken iPad of iPhone-scherm bieden we de volgende opties aan:

  • Laten vervangen door een origineel scherm.
  • Laten vervangen door een refurbished scherm.
  • Laten vervangen door een imitatie scherm.

Bij deze drie opties om jouw iPhone-scherm te vervangen, zit het verschil in de kwaliteit, prijs en garantieduur. Wij repareren ook waterschade. Na een gebroken scherm, is een kapotte batterij het meest voorkomende ongemak. Als jouw iPad-batterij vervangen moet worden, is het slim om ook bij ons langs te komen. Onze bekwame werknemers zijn specialisten in het vervangen van iPhone-batterijen.

100% Reparatie

Maak direct een afspraak voor een gloednieuw beeldscherm

Tegenwoordig is een leven zonder smartphone of tablet ondenkbaar. Daarom is het erg vervelend als deze stuk gaat en je een tijdje zonder moet. Wij begrijpen dit heel goed en repareren jouw telefoon zo snel mogelijk. In ons Apple-reparatieoverzicht ziet je wat wij voor jouw type van iPhone en iPad doen. Wij voeren jouw iPad-schermreparatie snel en secuur uit. Maak direct een afspraak bij ons of bel naar 0850028127. Vraag een offerte bij ons aan, indien je verzekerd bent.

Kom gerust langs voor een reparatie of maak een afspraak