• 100% tevredenheidsgarantie

  • Scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie

IPad-batterij vervangen in regio Zwolle

Home » iPad-batterij vervangen Zwolle

Vertrouw op ons om jouw iPad-batterij te vervangen in de omgeving van Zwolle, Nijmegen en Groesbeek. Een iPad is handig door de simpele bediening en het draagbare formaat. Je kunt het overal mee naartoe nemen en het past gemakkelijk in jouw tas. Daardoor wordt een iPad vaak gebruikt en slijt de accu na een lange tijd. Het is een gedoe om dan jouw iPad steeds te moeten opladen. Daarom is het handig om jouw iPad-batterij op tijd te vervangen bij GSM Reparatie Direct.

Heeft u zo snel mogelijk een reparatie nodig in de regio Zwolle?

Maak nu een afspraak!

Snel jouw iPad-batterij laten vervangen

Een iPad- en iPhone-batterij is van goede kwaliteit en gaat lang mee, maar kan bij te hoge en te lage temperaturen langzaam gaan slijten. Onze specialisten vervangen jouw iPad-batterij en tabletbatterij snel en vakkundig. Met onze 15-minuten service repareren we jouw iPad- of iPhone-scherm binnen een mum van tijd. Zo hoef je niet lang zonder telefoon te zitten. Wat vaak eerder slijt is het scherm van jouw iPad. Je kunt kiezen tussen een origineel-, refurbished- en imitatiescherm. Afhankelijk van het gekozen type iPhone-scherm, ontvang je tot wel twee jaar garantie.

100% Reparatie

Regel bij ons eenvoudig een afspraak en kom langs

Behalve het scherm en de batterij vervangen we nog veel meer onderdelen en verhelpen we waterschade. In ons Apple-reparatieoverzicht zie je wat we voor jouw type iPhone en iPad vervangen. Hierbij staan ook onze scherpe prijzen vermeld. We beschikken over alle onderdelen en kunnen daarom altijd snel repareren. In een half uur staat u weer buiten. Wil je jouw iPad-batterij vervangen of wil je een offerte? Bel ons op 0850028127 of maak een afspraak via onze webshop en wij helpen je graag.

Kom gerust langs voor een reparatie of maak een afspraak