Mededeling: Geachte klant, vanwege het coronavirus nemen wij extra maatregelen met het in behandeling nemen van uw toestel of Ipad.

CORONAVIRUS: Hoe ziet de dienstverlening van You-Mobile er vanaf 17 maart 2020 uit?

  • Wij zijn tot en met 1 april 2020 beperkt aanwezig op onze locatie in Zwolle en Nijmegen. De winkels gaan open op de woensdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: Dit wilt niet zeggen dat wij beperkt werken. De dagelijkse werkzaamheden worden gecontinueerd en we staan nog steeds voor uw klaar!
  • Alle contacten met onze klanten voeren wij zoveel mogelijk telefonisch en digitaal uit.
    U kunt ons dagelijks bereiken via telefoon: 085 002 8127 of online een afspraak maken. Onze webshop wordt ook dagelijks bijgehouden.
  • Kunt u niet op de woensdag of zaterdag langskomen, neem dan met ons contact op. Dan maken wij met u een op maat afspraak.
  • We willen de klanten verzoeken om met PIN te betalen in de winkels. Wij zullen het pinapparaat regelmatig reinigen voor uw en onze veiligheid.
  • Bij gezondheidsklachten zoals koorts, verkoudheid en hoesten vragen wij u te wachten met het indienen van bijvoorbeeld een reparatieverzoek, tot de klachten weer over zijn.

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

CORONAVIRUS: Hoe je toestel kan schoonmaken?

Door het coronavirus is er extra aandacht voor hygiëne. Handen wassen, in je elleboog hoesten en papieren zakdoekjes gebruiken, die je na gebruik weggooit, zijn een paar aanbevelingen die we inmiddels allemaal kennen. Maar hoe hou je je smartphone en Ipad schoon in tijden van het coronavirus? Apple heeft de aanbevelingen voor het reinigen van Apple-producten erop aangepast. Er zijn nu sterkere schoonmaakmiddelen toegestaan, zoals alcoholdoekjes . Deze bevatten ispropylalcohol, ook wel bekend als propaan-2-ol, isopropanol, IPA of 2-propanol.

Stappen:

– Verwijder het stof en andere vuiligheid, zo kunnen er geen krassen komen bij het reinigen.

– Reinig met microfiberdoekjes en bepaalde reinigingsmiddelen (zoals alcoholdoekjes), het scherm en de behuizing kun je het beste met wrijfalcohol of met een antibacteriële spray schoonmaken. Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen. Van agressieve schoonmaakmiddelen kan de laag op sommige schermen beschadigd raken. Het gebruik van handgels wordt ook afgeraden, vanwege de vette bestanddelen waar virussen graag aan hechten. Mocht je geen spray of iets dergelijks hebben kun je het scherm licht vochtig maken voor een beter resultaat.

Alternatieven voor fysiek bezoek

Contactloos en digitaal

  1. In heel veel gevallen kunnen we uw toestel bij u thuis ophalen en terugbrengen. Vraag naar de mogelijkheden en overleg met onze medewerkers.
  2. Afspraken zijn online (Link) te maken, dan we telefonisch (085-0028127).
  3. We lichten werkzaamheden telefonisch toe of kunnen u mailen over de voortgang – ook als u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent.